HISTORIEN OM LOAKE

EN TRADITION ER FØDT

Loake-virksomheden er etableret af tre brødre, John, William og Thomas. Det blev først sat op i et udhus i Thomas Loakes hus på 62 King Street i Kettering, Northamptonshire.

AT FINDE VORES HJEM

Loake flytter til Wood Street, Kettering, hvor den stadig kan findes i dag. I de tidlige dage hed fabrikken Unique Boot Factory. Den har et gulvareal på cirka 20.000 m2, rummer over 300 arbejdere og regnes for en af ​​de fineste og mest avancerede skofabrikker i landet.

KRIGSINDSATSEN

Loakes bidrag til krigsindsatsen omfattede fremstillingen af ​​terrænstøvler, rekonvalescentstøvler og Despatch-støvler til den britiske hær.

BRAND VED WOOD STREET

Den 5. november brød Wood Street-fabrikken i brand. Resultaterne var ødelæggende. Hele klik-(klippe-)rummet, det meste af lukke-(synings-)rummet og læderrummet blev ødelagt. Morgenen efter branden kom lokalsamfundet straks sammen med mange af klikkerne (læderskærere), der arbejdede fra soveværelser i nabohuse, og andre skoproducenter i byen tilbød deres hjælp.

JUBILÆUM: 50 ÅRS FREMSKRIDT

For at fejre 50 år i erhvervslivet og åbningen af ​​3 nye fabrikker, blev der holdt en fejring for alle arbejdsgivere på Wood Street fabrikken. En særlig souvenir-pjece blev også fremstillet i anledning af denne lejlighed.

MÆRKET LOA

Kort efter Anden Verdenskrig var slut, øgede virksomheden produktionen og begyndte at føre lagerlinjer. På dette tidspunkt var Loake-mærket også officielt registreret, selvom det havde været i brug i nogen tid før.

håndlavede sko at være

Fremstillet i England

SIDEN 1880

fortsæt med vores historie

100 ÅRS JUBILÆUM

Loake markerede sit 100-års jubilæum og fejrede 100 år for at lave fine Goodyear Welted-sko med en præsentation for familiemedlemmer og virksomhedsdirektører Peter og Nicholas Loake. Yderligere festligheder blev også holdt med arbejdere på Wood Street-fabrikken.

ET KONGELIGT STEMPEL

Loake tildeles en kongelig kendelse efter udnævnelse af HM Dronningen til fremstilling af mænds fodtøj. En kongelig udnævnelseskendelse gives som en anerkendelsesmærke til mennesker, virksomheder og håndværkere på tværs af sektorerne, der regelmæssigt har leveret varer eller tjenesteydelser til enten HM Dronningen, HKH Hertugen af ​​Edinburgh eller HKH Prinsen af ​​Wales eller deres husholdninger, og Loake er usædvanlig stolt over at have denne udmærkelse.

SERVICE I SÆRKLASSE

I 2007 erhvervede Loake et nyt lager i Kettering for at imødekomme den stigende efterspørgsel på deres lagerservice. Dette nye opfyldelsesområde har betydet, at Loake er i stand til at fylde op og genopbygge sin onlinebutik, detailbutikker såvel som hos vores britiske og internationale engrospartnere, hurtigt og effektivt, så vores kunder altid har adgang til deres foretrukne Loake sko .

ÅBNING AF VORES FØRSTE BUTIK

Beliggende i hjertet af London åbnede Loakes første butik på Jermyn Street for offentligheden i november. Dette skulle senere få selskab af Lime Street, Bow Lane, Spitalfields og Chancery Lane butikkerne i London, samt Loake's Cheltenham, Guildford, Bath, Oxford, Chester, Canterbury, Exeter, Leeds, Manchester, Edinburgh, Glasgow, Brighton, York , Salisbury, Nottingham, Norwich og Dublin butikker rundt om i Storbritannien og Irland.

ET SKRIDT FREMAD INDEN FOR HERREFODTØJ

2012 var et enormt definerende år for Loake Brand og et, der ville sætte tonen for en ny, 'moderne' Loake. Det startede med en frisk reklamekampagne, hvor den (nu ikoniske) Loake Chester Derby Brogue blev parret med et par selvedge denimjeans. Billedet fangede perfekt den skiftende stemning i mænds fodtøj, som så engelsk fremstillede svejsede sko vinde popularitet uden for arbejdspladsen. Loake betragtes ikke længere som bare en "jakkesætssko"-producent, men nu var Loake den foretrukne hverdagssko til hverdage og weekender! Senere i år blev Loake tildelt den prestigefyldte titel 'Årets mænds brand' fra både Drapers og British Footwear Association.

AT LAVE HISTORIE

I 2019 blev Loake beæret over endnu en gang at vinde titlen som 'Årets Mænds Footwear Brand' ved Drapers Footwear Awards. I det år, han gik på pension, blev Andrew Loake også tildelt en Lifetime Achievement-pris som en anerkendelse for sine tjenester til skoindustrien, før han overlod stafetten (fra fjerde til femte generation) til Andrew Cory, Loakes administrerende direktør. For at toppe et fantastisk år blev Loake så tildelt 'Årets mænds fodtøj' ved Footwear Industry Awards i Birmingham.

FABRIKSBUTIK ÅBNER

Vores første fabriksbutik nogensinde åbnede i Market Harborough, Leicestershire, med "fabrikssekunder" og end-of-line-lager fra alle Loake-serier. Senere på året fik dette selskab af en online factory outlet-butik og en outlet-butik i Gunwharf Quays i Portsmouths kulturelle havn.

NY BUTIKSÅBNING

Loake åbner sin Staple Inn-butik nær Chancery Lane. Med sin karakteristiske bindingsværksfacade blev Staple Inn bygget i 1585 og er blot en af ​​fire bindingsværksbygninger i London. Efter at have stået stærkt mod mange af de ulykker, der har ramt London - fra den store pest til den store brand i London, blev Staple Inn udpeget til en fredet bygning i 1974.

Tilbage til blog