HISTORIEN OM CLARKS

SKOMAGERE SIDEN 1825

Vores historie begyndte for næsten 200 år siden, da Cyrus og James Clark lavede en tøffel af fåreskind. Dengang var det banebrydende; en kombination af opfindelse og håndværk, der er forblevet i hjertet af det, vi laver. Og mens nu som altid hvert par af vores sko begynder med en sidste udskåret i hånden fra en enkelt blok af avnbøg, hjælper avancerede byggeteknikker, teknologier og moderne materialer os med at levere perfektion skræddersyet til den moderne verden.

PIONEERER OG INNOVATORER

Helt fra begyndelsen har vi altid tænkt anderledes. Og også gjort tingene anderledes. Fra tøflen skabt af Cyrus og James Clark tilbage i 1825 til verdens første fodformede sko; fra vores børneserier i hele størrelser, halve størrelser og et udvalg af bredder til vores avancerede iPad fodmåler; fra innovativ underfodsdæmpning til hurtig prototyping og 3D-printning, geniale ideer er det, der adskiller os.

SKOEKSPERTER

Leonardo da Vinci beskrev den menneskelige fod som "et mesterværk af ingeniørkunst og et kunstværk". Og for at sikre, at vi kan passe på det bedre end nogen anden, har vi studeret det. Fra vugge til alderdom. Vi har set på, hvordan det udvikler sig. Vi har gransket dens biomekanik, måden den bevæger sig på på arbejde, hvile og leg. Vi har overvejet, hvad der skal til for at holde fødderne sunde og glade. Og det, vi har lært, er, hvad der hjælper os med at lave de perfekte sko til dig.

IKONISK FODTØJ

I vores arkiv med mere end 22.000 Clarks-styles er sko, der har udløst en revolution, defineret en generation og fanget fantasien. Som den ikoniske  Clarks Desert Boot. Designet af Nathan Clark, lanceret i 1950, dens appel varer den dag i dag. There's Nature en banebrydende sportshybrid, der fik sin debut i slutningen af 1980'erne og omdefineret og  ny designet, for nylig er blevet genfødt. Og der er Trigenic Flex, den udformede innovation, der er en moderne klassiker i støbeskeen.

 

Tilbage til blog