HISTORIEN OM BUTE

OM BUTÉ

Vores Navn

Vores navn Buté repræsenterer dét, du kan være sikker på, når du planter dine fødder i et par Buté. Det startede som en snak omkring den klassiske, danske frase "de er bløde som smør" - noget vi danskere svinger om os, når noget er rigtigt behageligt. Dét er netop hele essensen af det, vi står for og altid søger at levere. Den fornemmelse, at skoen tager imod én, når man træder i den, i stedet for at være i vejen eller decideret modarbejde én. Herfra kastede vi om os med alle de ord, vi ser som synonymer til smør - medgørlig, fleksibel, blød, smooth, soft, expanding - og fra dét fandt vi vores navn: Buté

OM BUTÉ

Vores historie og mission

Idéen og tanken bag Buté opstod, ligesom så mange andre gode ideer, som et svar på et problem. Hvorfor skal (ofte dyre) "dress shoes" altid være ukomfortable? Hvorfor har vi accepteret at "man lige skal gå dem til"? Burde pris ikke være lig med kvalitet; og burde kvalitet ikke være lig med det komfortable? Kan det virkelig passe, at man skal glæde sig til at få skoene af endnu mere, end man glædede sig til at få dem på? Det synes vi ikke kunne passe - og således blev Buté til virkelighed.

Vores mission er at skabe sko, du kan have på hele dagen - uden at du kan mærke, at du har haft sko på hele dagen vel at mærke. Det vigtigste for os er komfort. Men ofte er et stort fokus på komfort også lig med et mindre fokus på det æstestiske udtryk. Med Buté behøver du ikke tage valget imellem at være komfortabel eller stilfuld. Vi garanterer, at du kan være begge dele på samme tid. Vi laver alle vores styles med et fundament i solidt håndværk, kvalitet og vigtigst af alt komfort, drysset med et klassisk og elegant, men samtidig moderne, udtryk.

Buté er din perfekte følgesvend til et liv med fuld fart på - hvor dine sko skal løfte og ikke sænke dig.

Tilbage til blog