LLOYD EVENT

LLOYD EVENT

I Hr. Sko har vi solgt Lloyd sko i mere end 40 år!

Lloyd er et værdsat brand mellem vores gæster i Hr. Sko. Hvilke vi som skobutik godt kan forstå! Lloyd er troværdig i deres stilrene og elegante design, samt deres fokus på komfort som sikre kvalitet og pasform er i top med Lloyd’s sko. Derfor er et par sko fra Lloyd perfekt til hverdagens gøremål på kontoret eller til festlige arrangementer. 

Lloyd’s kendetegn er den røde stribe som blev lanceret i 1968 og har siden da stået for kvalitet, pasform og design. Lloyd var et af de første skoproducenter, der satte sit mærke direkte på produktet, så det var synligt. Derfor er den røde stribe i dag stadig genkendelig verden over. 

Lloyd blev grundlagt i 1888 i byen Bremen. Lloyd fik dog først navnet Lloyd i 1920’erne. Virksomheden forsøgte at finde et usædvanligt navn, som skulle være med til at tiltrække forbrugere verden over. 

Ligesom Lloyd, så har Hr. Sko efterhånden også et par år på bagen. Hr. Sko åbnede 1966, hvor der dog kun blev solgt kollektionsprøver i str. 41 og 42. Det blev dog ændret i 1985, hvor butikken begyndte at modtage flere størrelser og flere brands som vi også kender den i dag. Derudover er Hr. Sko den eneste specialforretning som udelukkende sælger sko til mænd i indre København. 

For at fejre vores tætte og lange samarbejde med Lloyd, så afholder vi et Lloyd Event torsdag d. 11 maj 2023 fra kl. 15-19. 

Eventet kommer til at byde på -20% på alle Lloyd sko og -10% på butikkens resterende brands. Vi sørger for drikkelse, snacks, musik og hyggelige snakke! Derudover har vi inviteret Simon fra Lloyd som kommer og fortæller yderligere om brandet og dets produkter. Er du en af de 30 første kunder fra kl. 15 modtager du en goodiebag som indeholder produkter udvalgt af Lloyd, hvis du køber et par Lloyd sko. 

Vi glæder os til at se dig. 

Bedste hilsner
Hr. Sko team og Lloyd Shoes

 

 

Tilbage til blog