HISTORIEN OM SEBAGO

I 1970 lancerede Sebago deres til dato mest genkendelige sko: den ikoniske "Dockside" sejlersko. Kendt for den håndsyede mokkasin-konstruktion, skridsikre gummisål og rustfri eyelets er Docksides stadig en ikonisk silhouette, der bæres af både mænd, kvinder.

Docksides er i dag et ikon og sælges til sejlere og landkrabber verden over. Den klassiske silhouette laves i et utal af farve kombinationer, materialer og skindtyper. De mest solgte i øjeblikket er helt sikker vores styles i ruskind og vores model Cracy, som er lavet i en olieret skind, som giver den lidt patina.

Vores historie

Født i Maine er Sebago blevet et internationalt mærke: dine sko produceres af virksomheder i Den Dominikanske Republik, Mexico og El Salvador samt af nogle få små specialproducenter i Sydøstasien. Sebago-sko har altid været og vil kun blive fremstillet af hænderne på erfarne skomagere, omhyggeligt udvalgt baseret på strenge standarder for at sikre de højeste kvalitetsresultater.

1946

Sebago Etableret

Etableret i 1946 blev Sebago født ud fra en forbrugerefterspørgsel efter afslappet kvalitetsfodtøj. En ejer af fem uafhængige skobutikker i Maine var fast besluttet på at holde sine butikker på lager. Så i den sande ånd af New England opfindsomhed samarbejdede han med to lokale forretningsmænd og skabte en håndsyet fodtøjsfabrik. Den originale sko, de lavede, Sebago Classic beefroll penny loafer, er lavet på samme måde i dag som dengang ... håndsyet med det fineste håndværk.

1964

Elsket over hele verden

Da vi først var etableret i USA, blev vores sigte rettet mod udlandet, og vi begyndte at sælge i nogle dele af Europa. Men vi så en betydelig gevinst, da Sr. Francisco Gaudier i 1964 købte et par Classic penny loafers i Schweiz. Han var så imponeret over kvaliteten, at han besøgte Sebago-fabrikken i Maine. Et partnerskab blev indgået, og hans firma begyndte at sælge Sebago i hele Europa. Niveauet af håndværk og materialer vandt mange europæeres hjerter. År senere var introduktionen af ​​Docksides og dens farverige pendant, Spinnaker, 'must have' afslappet sko for feriegæster i Sydfrankrig. Vi er nu i 120 lande over hele kloden.

 

1970'erne

Docksides™-lancering

Med ivrige sejlere, der kørte Sebago i slutningen af ​​60'erne, søgte de at skabe en funktionel, håndsyet bådsko i læder. Docksides blev lanceret i 1970 for at imødekomme dette behov og er vokset til historisk status. Det bliver stadig håndsyet og færdiggjort på samme måde, men nye materialer og farver har udviklet Docksides til casual sko-status. Et praktisk alternativ til datidens lærredsbådssko, Docksides® bragte virksomheden dramatisk vækst.

 

 

1990'erne

Sejlads er vores arv

Fra vores rødder nær Sebago Lake i Maine, og lanceringen af ​​Docksides®, har sejlads altid været i vores blod. Gennem årene har Sebago sponsoreret Celebrity Regatta, Newport til Bermuda og America's Cup, samt den prestigefyldte titel som den officielle leverandør af yachtfodtøj til det amerikanske sejlerhold. Sejlads er en del af vores arv og DNA... vi føler os hjemme på dækket af en båd.

 

1993

En udformet arv

Slagordet "Crafted with Care, Crafted to last" blev introduceret. Mange af Sebagos 800 arbejdsstyrke var sønner og døtre af tidligere ansatte, der videreførte den udformede arv.

 

2003

Familien Wolverine

Wolverine Worldwide købte Sebago som en del af sin imponerende portefølje af fodtøjs- og beklædningsmærker.

 

 

2016

Et platinjubilæum

I 2016 fejrer Sebago sit platinjubilæum og 70 års dedikerede færdigheder og et godt udformet liv.

 

 

2017

Basicnet SPA

Torino, 31. juli, 2017. I dag har BasicNet SpA underskrevet aftalen om køb af Sebago®-mærket fra det amerikanske firma Wolverine World Wide, Inc. Sebago® er et ideelt mærke for BasicNet: klassisk, ikonisk, sporty og verdenskendt” siger Marco Boglione, grundlægger og formand for BasicNet Group. "Dette er en vidunderlig mulighed for BasicNet's netværk af distributionslicenshavere og sourcingcentre".

Tilbage til blog