HISTORIEN OM BLUNDSTONE

EN HISTORIE OM ALDRIG AT STÅ STILLE

I over 150 år har Blundstone været en virksomhed, der altid er på farten, altid er i udvikling. Sådan har det været, siden John Blundstone begyndte at lave fodtøj, der kunne modstå de brostensbelagte gader, den barske landbrugsjord, samt danse- og fabriksgulve i Hobart, Tasmanien, i 1870.

Og ligesom vores ø-hjem har ændret sig meget siden 1870, har vores forretning også udviklet sig, men vores etos forbliver det samme. Vores forpligtelse til kvalitet og innovation har udstået Den Store Depression, begge verdenskrige og et stadigt skiftende modelandskab - fra de svingende 60'ere til 90'er-grunge til festivalmode i 2000'erne.

Vores støvler har været båret af australske soldater, på Everest-ekspeditionsfolk, fodboldspillere, fabriksarbejdere, landmænd og politimænd og -kvinder. Vi har været båret af kunstnere, musikere, kokke, stepdansere og olympiske atleter mens de udfoldede deres kunst. Vores udvalg af børnestøvler har inspireret en ny generation af Blundstone-brugere til at hoppe i vandpytter på regnfulde eftermiddage.

Vores historie og hjem er fortsat en kilde til inspiration - men det er de mennesker, der bærer vores støvler, der virkelig inspirerer os

Tilbage til blog